상트갈렌

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작성자달봉이 조회 3회 작성일 2020-05-26 22:07:55 댓글 0

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세계에서 가장 아름다운 도서관, 장크트갈렌 수도원 도서관

스위스에 있는 세계에서 가장 아름다운 도서관, 장크트갈렌 수도원 도서관
오주성 : 와 진짜 멋있다 어떻게 저런 감각을 키웠을까?

【K】Switzerland Travel-Sankt Gallen[스위스 여행-장크트갈렌]700년 역사 정육점의 소시지 ‘브라트부르스트’/Sausage Bratwurst

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[한국어 정보]
상트갈렌 시가에는 약 700년 역사를 이어온 정육점이 즐비하다.이 정육점들의 최고 상품은 상트갈렌 소시지다. “상트갈렌 소시지 브라트부르스트의 비밀 요리법은 다른 지역에 알려주지 않고 이곳에서만 즐길 수 있습니다.“ “이것이 제일 유명합니다. 여러 고기 부위를 섞어서 만들었습니다. 이것은 ‘상트 갈러 슈블릭’인데 소시지에 베이컨을 섞어 가장 맛이 장점인 소시지입니다.“ 인심 좋은 사장님이 소시지를 맛보라고 권한다. 상트갈렌 소시지는 빵 속에 소시지를 넣어 먹는 것이 아니라 소시지 한 입, 빵 한 입 따로따로 구분해서 먹는 게 전통이란다. 부드럽고 쫄깃한 맛이 입안을 가득 채운다. 상트갈렌 소시지 맛의 비법은 송아지 고기를 사용하는데 있다고 한다. 소시지의 참맛을 즐기라는 의미에서 소시지를 먼저 한 입에 먹고, 뜯어낸 빵을 곁들이는 아이디어가 신선했다.

[English: Google Translator]
St. Gallen market, it is packed with the butcher yieoon the 700-year history. The top prize of the St. Gallen butchers are sausages. "Secret recipe for St. Gallen Bratwurst sausage, you can enjoy only here but in other areas give out." "This is the most famous. It has created a mix of several meat parts. This 'Saint galreo shoe beulrik' inde advantage is the taste of sausage mixed with bacon and sausage. "I recommend a look tasty sausage generous boss. St. Gallen sausages are sausages, not eating bread to put the sausage in the mouth, a mouthful of bread separately yiranda traditional nine minutes to eat it separately. The soft, chewy taste fills the mouth. Secrets of St. Gallen sausage flavor is said to use the veal. Jeulgira a real taste of sausage to eat the sausage in the sense that first mouthful, and plucked gyeotdeul the bread was fresh ideas.

[German: Google Translator]
St. Gallen-Markt, ist es mit dem Metzger yieoon der 700-jährigen Geschichte verpackt. Der Hauptpreis der St. Galler Metzger sind Würstchen. "Geheimrezept für St. Gallen Bratwurst Wurst, die Sie nur hier zu genießen, aber in anderen Bereichen geben." "Dies ist das bekannteste. Es wurde eine Mischung aus mehreren Fleischteilen erstellt. Diese 'St. galreo Schuh beulrik' inde Vorteil ist der Geschmack der Wurst mit Speck und Wurst gemischt." Ich empfehle einen Blick leckere Wurst großzügigen Chef. St. Gallen Würste Würste, nicht essen Brot, die Wurst in den Mund genommen, einen Bissen Brot getrennt yiranda traditionellen 9 Minuten, um sie separat zu essen. Das weiche, zähe Geschmack füllt den Mund. Secrets of St. Gallen Wurst Geschmack soll das Kalb zu verwenden. Jeulgira einen echten Geschmack von Wurst, die Wurst in dem Sinne, dass erste Bissen zu essen, und pflückte gyeotdeul das Brot war frischen Ideen.

[Information]
■클립명: 유럽097-스위스04-09 700년 역사 정육점의 소시지 ‘브라트부르스트’/Sausage Bratwurst/Butcher shop
■여행, 촬영, 편집, 원고: 이승한 PD (travel, filming, editing, writing: KBS TV Producer)
■촬영일자: 2010년 11월 November

[Keywords]
유럽,Europe,,스위스,Switzerland,Schweiz,Svizzera,Suisse,Svizra ,,이승한,2010,11월 November,,,,

스위스 자동차여행(24) 상트 갈렌 St. Gallen - June 14 2019



장크트갈렌의 300년 전통 빵, 비버

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